Döküm Tencere inovasyon kattı

Üretimden gelen gücünü, tecrübesini, şık dokunuşlarla birleştirerek mutfaklar için modern tasarımlar sunan TAÇ Ev e Mutfak Eşyaları, 14 Eylül Perşembe günü 33. kez TÜYAP’ta kapılarını açan ZÜCHEX’te yeni nesil döküm tencerelerini tanıtıyor.
Esra Kuştemir
Esra Kuştemir
Ağır döküm tencerelerin aksine hafifleyen yapısıyla döküm tencereleri günlük hale getirdiklerini belirten TAÇ Ev ve Mutfak Eşyaları Yönetim Kurulu Başkanı Esra Kuştemir, döküm tencerelere kattıkları inovasyon sayesinde e-ihracat aracılığıyla Rusya’ya satışlarını katladıklarını belirtiyor.
Porselen yemek takımlarından çatal kaşık bıçak takımlarına, çeyiz setlerinden elektrikli küçük ev aletlerine kadar mutfak için aranılan her şeyi sunan TAÇ Ev ve Mutfak Eşyaları, yeni nesil döküm tencerelerini ilk kez 14 Eylül Perşembe günü 33. kez TÜYAP’ta kapılarını açan ZÜCHEX’te görücüye çıkarıyor. Sektöre her zaman ilkleri sunan ve Türkiye’nin en büyük züccaciye üreticilerinden biri olan TAÇ Ev ve Mutfak Eşyaları, aynı zamanda Türkiye’de yanmaz yapışmaz tencerelerin ilk üreticilerinden biri de. En üst teknoloji kullanarak ortaya çıkan döküm tencereler, dengeli ısı dağılımı sağlayan yapısı sayesinde yemekleri tam tadında, besin değerini kaybetmeden pişiriyor. Aynı zamanda mutfaklarda ağır yapısı nedeniyle kullanımı zorlaşan bu tencereler, TAÇ Ev ve Mutfak Eşyaları’ndaki inovasyon çalışmalarıyla daha hafif bir yapıya kavuşturularak kullanımı kolaylaştırıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan TAÇ Ev ve Mutfak Eşyaları Yönetim Kurulu Başkanı Esra Kuştemir, “Türkiye’nin en büyük üreticilerinden biriyiz. Sunduğumuz ürünlerin yüzde 90’ı yerli. Firmamızın 2 odak noktası, inovasyon ve tasarım. Hem tasarımlarımızla trendleri belirliyoruz hem de inovasyonla üretim gücümüzü yukarıya taşıyoruz. İhracatımızın cirodaki payı yüzde 25’dir. İhracatta döviz artışından bir hareketlilik olsa da maliyet artışları ve USD cinsinden hammadde fiyatlarının artışı bizi olumsuz etkiledi. Her şeye rağmen e-ihracata ağırlık verdik. Özellikle Rusya pazarında e-ihracatta ciddi bir ivme kaydettik. Döküm tencerelerimize kattığımız inovasyon sayesinde Rusya’ya olan satışlarımızı katladık” dedi.
kaynak: hayat gazetesi

1 Yorumlar

  1. Üretimden gelen gücünü, tecrübesini, şık dokunuşlarla birleştirerek mutfaklar için modern tasarımlar sunan TAÇ Ev e Mutfak Eşyaları, 14 Eylül Perşembe günü 33. kez TÜYAP’ta kapılarını açan ZÜCHEX’te yeni nesil döküm tencerelerini tanıtıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski