Patronlar ekonomiyi Türkiye’de İş Dünyası’ndan takip ediyor

Bugüne kadar çıkardığı her sayısını düzenlediği lansmanlarla taçlandıran ve bu anlamda ekonomi yayıncılığında bir ilke imza atan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, Aralık sayısının çıkışını bu kez İstanbul Boğazı’nın eşsiz ihtişamıyla kutladı. İş dünyasının önde gelen temsilcilerini tek çatı altında buluşturan dergi; 2023 yılını serin sulara bırakırken, 2024 yılına ilişkin hedef ve beklentilere de ışık tuttu.
Esra Kuştemir - Türkiye'de İş Dünyası
Esra Kuştemir - Türkiye'de İş Dünyası
Gerçekleşen lansmanda gurur verici bir haberi de okurları ile paylaşan yayın, uluslararası araştırma şirketi AGS Global’ın verilerine göre; iş dünyasının haberleri takip ettiği mecralar arasında (dergi alanında) “ilk sırada” yer aldı.
Kısa bir sürede iş dünyasının yakından takip ettiği bir yayın haline gelen Türkiye’de İş Dünyası dergisi, Aralık sayısını tamamlayarak okuyucularıyla buluşturdu. Yine dopdolu bir içerikle okurlarının karşısına çıkan dergi, son dönemde yükselişini gittikçe artıran elektrikli otomotiv sektörünü masaya yatırdı. Depremle birlikte hayatımıza giren dirençli kentler konusunu ise dosya olarak paylaşan Türkiye’de İş Dünyası, bu konunun önemine bir kez daha dikkat çekti.

Ekonomiye sundukları katkıdan dolayı sertifika alan isimler şu şekilde;
  • Büyükkaya Broker Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Büyükkaya
  • Taç Porselen ve Mutfak Eşyaları Yönetim Kurulu Başkanı Esra Kuştemir
  • Oğuz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hulusi Oğuz
  • Tezmaksan A.Ş. CFO’su Gökhan Savun
  • İMES Başkanı Kemal Akar
  • EKO Pırlanta Kurucu Sahiplerinden Melissa Güzeliş
  • Le Vapeur Magique adına Restoran Müdürü Emre Özçelik
kaynak: Türkiye'de İş Dünyası

1 Yorumlar

  1. Bugüne kadar çıkardığı her sayısını düzenlediği lansmanlarla taçlandıran ve bu anlamda ekonomi yayıncılığında bir ilke imza atan Türkiye’de İş Dünyası dergisi, Aralık sayısının çıkışını bu kez İstanbul Boğazı’nın eşsiz ihtişamıyla kutladı. İş dünyasının önde gelen temsilcilerini tek çatı altında buluşturan dergi; 2023 yılını serin sulara bırakırken, 2024 yılına ilişkin hedef ve beklentilere de ışık tuttu.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski